RENSNING AF ÅLØB

Forurenede åløb

En å er et økosystem, som i den perfekte verden ville passe sig selv.

Imidlertid vil mange åløb over tid blive fyldt op med forskellige materialer såsom mudder, græs, grene og sågar affald.

I takt med at åen bliver mere og mere fyldt op af disse fremmede materialer, så vil det også blive sværere og svære for vandet at løbe fremad med en tilstrækkelig hastighed.

Dette vil langsomt, men sikkert gøre vandet mere uklart, mudret og utiltrækkende.

Derudover vil det forværre miljøet for de fisk og andre dyr, som lever i vandet og øge risicien for iltsvind.

Endelig kan du også risikere, at din å begynder af lugte surt og råddent, hvilket vil give et ildelugtende indtryk over for alle de folk, som bevæger sig forbi åen. I denne situation, så kan det være en god ide at få arrangeret rensning af åløb med jævne mellemrum.

Rensning af åløb

Når du skal have renset dit åløb, så er den bedste løsning ofte at få professionel hjælp. Rensning af åløb er en omfangsrig proces og kræver i høj grad, at man har de rigtige redskaber.

I denne situation så kan du med fordel få hjælp af os, som med vores amfibiske multimaskine kan sørge for, at din å bliver renset hurtigt og effektivt. Dette vil gøre det lettere for vandet at flyde frit, hvilket samtidig vil sikre et sundere økosystem samt renere og mere klart vand, der ikke lugter.

Samtidig så har vi erfaring med rensning af åløb, hvilket vil sikre, at arbejdet bliver udført så nænsomt som muligt og uden at forårsage skade på hverken åløbet eller de omkringliggende omgivelser

Sivklipperen ApS - Torebyvej 16B 4891 Toreby - sivklipperen@gmail.com - +45 21149881 - CVR 33048068